Buro TRAP Evenementenorganisatie

Buro TRAP Evenementenorganisatie

Buro TRAP Evenementenorganisatie is een organisatieburo dat evenementen organiseert op diverse locaties. Dit kan aan de hand van bestaande programma's, maar we kunnen ook voor u een programma op maat maken.

Of het nu gaat om personeelsuitstapjes, een familie-dag, een vrijgezellenavond, het jaarlijkse uitstapje van de vereniging, bedrijfsfeesten en/of -openingen, schoolreisjes, partnerprogramma's, kinderpartijtjes, speciale incentiveprogramma's of de begeleiding van gasten van bedrijven op hun Holland-tour: voor iedere groep, voor iedere groepsgrootte kunnen wij een arrangement samenstellen, zodat iedereen een fijne dag zal beleven.

Buro TRAP Routenetwerken is een speciaal onderdeel van het bedrijf. Wij hebben meegewerkt aan de totstandkoming van het Wandelnetwerk Twente: een netwerk van ca. 2800 km bewegwijzerde wandelroutes.

Overige projecten betreffen o.a. een fiets/wandelroute Hengelo-Emsdetten i.o.v. gemeente Hengelo, routes Industrieel Erfgoed Twente, routes Open Monumentendag.

Services

  • Tevens organisatie van fiets- en wandelroutes

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De evenementenorganisatie-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Buro TRAP Evenementenorganisatie
Theodora Versteeghstraat 82
7558HV Hengelo Bronckhorst

+31 (0)74 2778382

Deel deze pagina

Buro+TRAP+Evenementenorganisatie img